016. Marie Kondon Konmari-menetelmä

04.02.2016 — 1 Comment

Oletko jo tutustunut Marie Kondon Konmari-menetelmään? Tässä jaksossa Katri ja Jenni keskustelevat omista kokemuksistaan Konmari-menetelmän käytöstä kodin järjestämisessä. Podcastissa mainittu Marien uusi kirja on Spark Joy. Onko Konmari-menetelmä auttanut sinua oman kotisi järjestämisessä?

Katri Manninen

Posts Google+

One response to 016. Marie Kondon Konmari-menetelmä

  1. Miestäni tuo kierrätysosion kaipaus kuvaa enemmän suomalaista kulttuuria, kuin sen puute japanilaista kulttuuria. Me oletamme että meitä opastetaan kädestä pitäen mitä sille pois vietävällä tavaralle on tehtävä, kun muualla luotetaan enemmän lukijan omaan kykyyn järkeillä asioita. Kirja kertoo raivaamisesta, kierrätysoppaat ovat sitten erikseen.

Leave a Reply

Text formatting is available via select HTML.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

*